Vaccination

Vaccination, intyg & Hälsokontroller

Behöver du vaccinera dig inför resan eller bara vill vara förberedd inför den kommande influensasäsongen? Hos NAB Hälsocenter kommer du i kontakt med erfarna läkare som har befogenheten att genomföra alla typer av vaccinationer. Utöver din vaccinering ger vi dig även reseråd efter bedömning av tidigare vaccinationer.

Vaccination för både privatpersoner och företag

Hos NAB Hälsocenter utför vi vaccinationer av både privatpersoner och åt företag. Som företag kan ni dessutom anlita oss för vaccination på plats. Eftersom vi alltid har läkare på plats har vi även möjlighet att vaccinera gravida, allergiker, spädbarn och andra med speciella behov.

Vaccinering – Drop-in eller tidsbokning

Vaccinering sker vanligtvis utan tidsbeställning under våra gällande öppettider. Men det går även att boka in en tid för din vaccination om så önskas. Besök oss 4-5 veckor innan resan för att kontrollera ditt grundskydd och vilka ytterligare vaccinationer du eventuellt behöver inför din förestående resa.

Allmän Hälsokontroll

NAB Hälsocenter bedriver företagshälsovård, vaccinationer samt allmän sjukvård i privat regi.

Vi erbjuder en omfattande hälsovård med kvalitet och god service för både företag och Privatpersoner.

Vi hjälper dig med alla typer av intyg, både som privatperson och företag. Hos oss får du träffa engagerade personal med specialistkompetens.