Kärlbehandlingar

Ytliga blodkärl

ytligablod1Huden i ansiktet har ett mycket tätt nätverk av vener och fina blodkärl, så kallade kapillärer. Åldrande, ärftliga faktorer och solexponering kan få dessa fina kärl brista och resultera i röda strimmor och röda fläckar i ansiktet. Den energi som Fotona Dynamis avger reagerar med den röda färgen i kärlet. Vid denna reaktion omvandlas energin till värme och den plötsliga värmeökningen leder till att kärlen och kärlväggarna koagulerar och kollapsar. Resterna av kärlet tar kroppen själv hand om. Eftersom energin som avges är väldigt hög använder vi kyld luft för din bekvämlighet.

Som regel tar det någon månad innan man ser att kärlen har försvunnit, och under tiden kan det bli en rodnad eller gulbrun strimma längs kärlet. Ibland kan det bli ett litet blåmärke som snart försvinner. Oftast syns det nästan ingen skillnad efter behandlingen, men det betyder inte att effekten uteblir. Behandlingen kan inte utföras om du är solbränd eller använder brun utan sol. Tänk på att skydda det behandlade området med hög solskyddsfaktor (30-40) efter din behandling.

NAB Hälsocenter - Ytliga blodkärl (Spiders)

Rosacea

rosaceahud-behandla-vad-ar-rocaceaRosacea är en hudsjukdom som kan gerikligt med kärl i ansiktet. Kärlkomponenten behandlas effektivt med skinrejuvenation. Ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljuset absorberas sedan av kärlen och ådrorna, det utvecklas en lokal värme och kärlen drar ihop sig och bleknar.

Behandlingen upprepas ett antal gånger som regel fordras minst tre, ofta fyra till fem behandlingar för att uppnå önskat resultat.

Man ser en förbättring efter varje behandling, och du kan själv avgöra hur många gånger du önskar få behandling.

Rosacea

rosaceahud-behandla-vad-ar-rocaceaRosacea är en hudsjukdom som kan gerikligt med kärl i ansiktet. Kärlkomponenten behandlas effektivt med skinrejuvenation. Ljuset passerar översta hudlagret, utan att påverka eller skada detta. Ljuset absorberas sedan av kärlen och ådrorna, det utvecklas en lokal värme och kärlen drar ihop sig och bleknar. Behandlingen upprepas ett antal gånger som regel fordras minst tre, ofta fyra till fem behandlingar för att uppnå önskat resultat. Man ser en förbättring efter varje behandling, och du kan själv avgöra hur många gånger du önskar få behandling.