Fillers

Fillers

Fillers används för att släta ut rynkor och veck, framhäva ansiktets konturer, skapa fylligare läppar och ge ökad volym i kindbenet.
Med fillers kan man även korrigera en näsa, ge volym i handryggen samt göra en förlängning av hakan.

På NAB Kliniken använder vi oss av ledande varumärken som Juvedérm, Stylage, Princess, Belotero och Radiesse.

Fillers för läppar:

Används för utslätning av rynkor runt munnen och sura mungipor. Markering av läppkontur och läppförstoring.

Fillers ögonparti:

När rynkorna kring ögat är djupa kan det vara effektivt att behandla med fillers. Resultatet kan ses omedelbart och varar mellan 6-12 månader beroende på val av filler.

För att åstadkomma ett lyft av ögonbrynen kan fillers också framgångsrikt användas.

Tear trough/mörka ringar under ögonen kan du behandla effektivt med fillers.

Fillers för näsa:

Med fillers kan man korrigera näsans utseende utan operation. Fillers kan justera näsryggar som är sneda eller puckelformade. Resultatet är inte bestående jämfört med en näsoperation men man slipper lång konvalecens och eventuella komplikationer som kan uppstå i samband med ett kirurgiskt ingrepp.

Fillers för hakparti:

Med åldern påverkas skelettet och den mjuka vävnaden runt hakan. Genom att använda fillers kan du både förlänga eller bredda en haka.
Genom att förlänga hakspetsen skapar man ett smalare intryck av ansiktet. En breddning av en haka framförallt på män ge ett mer maskulint utseende.

Fillers händer:

Med åldern förlorar man elasticitet och spänst inte vara i ansiktet utan på kroppen och på händerna. Med hjälp av fillers återskapas både volym och spänst på handryggen och händerna får ett mer ungdomligt utseende.