Smooth Eye – Ögonlockslyft utan kirurgi

SmoothEye – föryngring, uppstramning och lyft av slapp hud runt ögonen

SmoothEye ™ är en patenterad procedur med en unik teknik för uppstramning och föryngring av nedre ögonlocket. Det är en revolutionerande icke kirurgisk metod där både ögonlockets inre del (konjunktivslemhinnan) och ögonlockets yttre del behandlas. Behandlingen stimulerar produktionen av kollagen i samtliga hudlager kring nedre ögonlocket.

Denna behandling kan användas som en fristående behandling eller i kombination med andra antirynkbehandlingar för att förlänga resultaten. Behandlingen är lämplig för de som önskar ett icke-kirurgiskt ögonlyft.

Behandlingen kan utföras under lokalbedövning och är ej smärtsam. För ett optimalt resultat rekommenderas att man utför behandlingsproceduren 3 gånger med cirka 6 veckor mellan behandlingstillfällena.

SmoothEye ™ utförs i 4 steg:

Steg 1 – Intraokulär fraktionering av ögonlocken
Inre ytan av ögonlocket (konjunktivslemhinnan) behandlas.

Steg 2 – Piano®-mode
En unik, enhetlig och homogen uppvärmning av hudvävnaden. Med ultralång laserpuls överförs en stor mängd värme till vävnaderna och uppnår effekten av biorevitalisering. Djupa lager av dermis och subkutant fettvävnad rekonstrueras utan att hudytan påverkas.

Steg 3 – SupErFicial ™
Lasertekniken används för att förbättra hudens lyster genom att peela yttersta hudlagret. Resultatet av behandlingen är en signifikant förbättring av hudtonen och reducering av pigmentering.

Steg 4 – Smooth ™
Det sista steget, där effekten av en extra lång laserpuls på ögonlocket återställer spänsten och fukten i hudvävnaden, mjukar ut rynkor och stimulerar nybildning av kollagen och därmed minimeras hängande hud kring ögonlockspartiet.

Vad kostar en behandling med SmoothEye ™?

Pris för SmoothEye behandling: 3000 kr per behandlingstillfälle

Finns det några biverkningar?

De vanligaste  biverkningarna är  rodnad, klåda, känslighet för beröring, tillfällig pigmentförändring och svullnad. Dessa biverkningar avtar inom 1 – 2 veckor beroende på hudtypens art.