Archive for Term: ÖGON

Runt ögonen

Xantelasma – är gulvita fläckar bestående av kolesterolbildningar, vanligtvis förekommande på undre och övre ögonlock. Xantelasma tas bort med hjälp av laser.

Ögonlockslyft med Plasma – Plasma är en relativt ny innovation inom skönhetsindustrin.
Denna vetenskapligt beprövade teknik tar bort överflödig hud med en process som kallas sublimering. Det extremt exakta instrumentet fungerar genom att skapa en plasmabåge (elektrisk) som fungerar genom att värma huden och skapa ökad kollagenbildning lokalt. Därmed kontraherar huden, återställer täthet och återskapar en vaknare blick utan ärr, intensiv smärta eller lång återhämtningstid.

Ögonlockslyft – Smooth eye – SmoothEye ™ är en patenterad procedur med en unik teknik för uppstramning och föryngring av nedre ögonlocket. Det är en revolutionerande icke kirurgisk metod där både ögonlockets inre del (konjunktivslemhinnan) och ögonlockets yttre del behandlas. Behandlingen stimulerar produktionen av kollagen i samtliga hudlager kring nedre ögonlocket.

Ögonlocksplastik – är ett plastikkirurgiskt ingrepp som utförs i syfte att avlägsna överskottshud samt muskel- och fettvävnad från området i/omkring de övre och undre ögonlocken.
En ögonlocksplastik minimerar på så sätt hängande övre ögonlock och påsar under ögonen, tillstånd som får dig att se äldre och tröttare ut än vad du känner dig.